Vaknat nu:)

Heej nu har vi vaknat. Vi somnade kanske vid halv 2, vi satt uppe & spelade kort:)) haha nu kan jag 5 olika kortspel:)

Nu gör vi inte så mkt, det var nån liten hund som skälde så jag vaknade innan!

Idaag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, det blir väl att jag e md Alva:)

Igår var jag ju i stan med Ebba imed att jag inte hade pengar själv så räckte inte riktigt pengarna, jag skulle ju på bio på kvällen också.

Men det blev att jag köpte tröjan på gina




Och shorts på h&m:) bara helt vanliga svarta;) 



                                            
                                                                                      Haa det bra puss & kram izaaaa<3

Kväll me Alva:))<3

Heej:) nu har vi kommit hem från bion, elr vi har vatt hemma rätt länge. VI kollade på the proposel:) Den var jätte bra! Om ni inte har sett den så tkr jag att ni se den! den handlar om

Den krävande kvinnliga chefen som gifter sig med sin unge manlige assistent för att slippa skickas tillbaka till Canada. Det hela är bara ett skenäktenskap men efter ett tag dyker äkta känslor upp...

huvud persornerna:)






 HÄr e farmor som jag värkligen diggade:) hon var fett rolig! Jag hittade tyvär ingen bättre bild på henne men denna blir bra:))

Nu gör vi inte så mkt vi sitter & latar oss framför varsin data:P
Men nu ska jag ta & kolla min bdb som jag inte har vatt inte på, på jättte länge.


                                                                                               Haa det bra puss & kram izaaaaaa<3


God morgon:))

God morgon, nu har jag vaknat:) sovit gott efter en rolig dag med Ebba:))<3 Ebba kom först hit:)) vi gick ner till stranden & tog bilder, bilderna kommer snart kanske ikväll elr i eftermiddag:) sen gick vi hem igen & käkade. Efter att vi fått lite mat i magen så cyklade vi & spelade minigolf:) fast när vi var på näst sista hålet började det spöregna! Så alla sprang in i affären & ställde sej där. sen kom Ebbas pappa & hämtade oss då åkte vi till deras stuga:) vi spelade kort:)) sen blev det fint väder så då stack vi ner till tjuvahålan & badade:) fast det var rätt kalt. Efter ett dopp i det blå:P så gick vi hem igen & käkade lite, efter det gick vi till ducharna & duchade. Sen gick vi upp till gullängen typ & spelade på chokladhjul, vi vann på mitt tur nummer:) sen cyklade jag hem.

Idaag ska jag till stan med Ebba:)) ska köpa om jag har pengar så det räcker:)

¤ Tröja på gina:)

¤ shorts nån stans:)

¤ ny väska:)

Det var nog allt:)

Ikväll ska jag på bio med Alva:) vi ska se den propelsal äsh jag vet inte hur det stavas elr om den heter så:P sen ska vi nog sova också:)

Men nu måste jag göra mej klar:)


Haa det bra puss o kram izaaaaaaaa<3


stugan:)

Heej, jag vet att jag inte bloggar så mkt men jag hinner typ aldrig & jag e så lat att jag inte orkar ta fram datan:P men det kmr nog att bli så på sommaren:(

Idaag ska jag iaf åka te stugan:) jag kmr hem imorgon igen, men jag kanske inte bloggar då få se.

Jo jag har ju fått en ny mobil:)) min andra gick sönder.






Hihi rosa:))

Men nu måste jag göra mej klar, snart kommer moster som ska köra oss dit:) 


                                       
                                                     Haa det bra, puss & kraam Izaaaaaaaaaaa<3

God morgon:))

God morgon:) Jag har typ inte skrivit på as länge men jag har verkligen inte hunnit men jag kan ta alla dagarna nu:)

Söndag: var jag ju med Felicia på dan sen på kvällen kom Linnea med. Vi var typ ute o sprang, käkade & kollade på film. Sen sov jag & Felicia hos Linnea.

Måndag: Jag vaknade hos Linnea, vi käkade frukost, gjorde oss iordning. När vi var klara körde Linneas mamma oss till badhuset, vi var där ett litet tag. Efter det så åkte vi till Felicia. Där var vi typ ute & sen kollade vi på film med. Sen sov vi där.

Tisdag: Jag vaknade hos Felicia, vi käkade frukost & gjorde oss iordning. Sen skulle min familj & Felicias familj åka till båstad:) det e jätte mysigt där:) Där gick vi runt lite & kollade sen käkade vi också, Också badade vi:) fett kul, man kunde simma ut till nån stor plast sak & sen typ hoppade man ner där ifrån:) Efter att vi hade badat fick jag skynda mej hem, för då skulle jag till Emma Wåxnäs på tjejkväll:) Vi hade jätte kul där, vi kollade film pojken i blårandig pyjamas, den var fett bra, om ni inte har sett den så tycker jag att ni ska se den! Sen hade vi en annan film Också men jag såg bara lite, den hette typ benjamin banamana(jag vet inte vad han hette i efternamn) otroliga liv. Men det e den med han som föds gammal.

Onsdag: Jag vaknade hos Emma:) Mamma kom & hämtade mej vid 13.00 då åkte vi & hyrde 2 filmer Twilight & Wildchild dom var jätte bra båda två. Det tog typ hela dan, men sen på kvällen skulle jag till Sophie, för hon & challe skulle ha poolparty:) det var jätte kul vi typ badade, käkade, åt tårta & typ körde jag har aldrig:) När vi badade så råkade Gustav slå till mej på ögat, så en blodkäl sprack. Så jag typ blöder i ögat. Fast det gör inte ont.
Här e en bild, ful bild men den får duga, ni ser där i vänster öga längs ner.





Det var dom dagarna:) idag ska jag & mamma typ göra något, jag vill shoppa men det vill inte mamma:P men vi får se vad vi gör:)


Haa det bra puss & kram Izaa♥

Med Felicia

Heej:) Nu e jag med Felicia, vi gör inte så mkt. Vi har vatt ute & gått med Felicias hund Alice, den e sjukt söt!!
Här e en bild:)


Ikväll elr i eftermiddag så ska vi hem till mej, & typ inte göra någonting.

Snart ska vi nog äta.

O.B.S Felicias blogg: http://fillealskardej.blogg.se/

Haa det bäst puss & kram izaaa♥

God morgon:)) ny låt:)

God morgon mina små sockersöta läsare:)<3

VI har vaknat för ett tag sen. vi somnade rätt sent igår, elr Alva somnade rätt tidigt men jag & Nathalie satt uppe & gjorde en låt. Den e faktiskt skit bra haha not, nej men den e inte e jätte dålig. Den e inte klar en så ni får tyvär inte höra den nu, men vi jobbar på den, haha. Nej nu ska jag spela sims jag ska göra en ny familj & inte trycka några fusk-koder som jag brukar göra:)

  Kolla gärna Nathalies blogg, hon har lagt ut våra barbies som vi lekte med igår. Vi typ fixade deras hår & sen sminkade Alva dom, & Nathalie tog foto:) haha vi e roligast.




                                                 Ha det bra puss & kram♥

sova med Nathalie & Alva

Heej Idag ska jag sova hos Nathalie med Alva också:)) vigör typ inte så mkt, vi var ute lite innan & träffade Calle, Basse, Hugo & Filip. Men vi gick in efter ett tag för vi skulle kolla på film, men sen gick det inte...
Vi sitter nu & bara kollar om vi kan hitta några roliga sms-singnaler som vi ska ha sen, Så sen när skolan början ska vi sätta på dom haha, asså vi ska ha sånna roliga. Nathalie ska ha kim posible, Alva ska typ ha Jimmy neotron.
Vad tycker ni att jag ska ha för nån? jag kan inte riktigt komma på nån rolig. Kanske han Arnold på nickelodeon, han bah hey arnold, haha fett kul:)) men nu ska jag leta efter nån bra:) kanske barbie^^ 







                                                                                                                                    Ha det bra! puss & kram!♥

Hos Nathalie

Heej e hos Nathalie nu:) Jag skulle ta bussen som gick 13.27 men jag missade den på en sekund typ... Så jag fick vänta en halvtimme. Men men nu e jag här:) det kanske inte blir några foton för vi e så lata....


                                


                                                                   Puss & kram♥

Nathalie idag:)

Heej:) idag ska jag va med Nathalei:) vi ska typ  ner till stranden & ta fotto:) bilderna kmr nog sen:) Men jag måste skynda mej för jag ska ta bussen:)



                                                         Ha det bra puss & kram<3

Hemma igen:)

Heej:) nu e vi hemma igen vi spelade aldrig minigolf, men vi cyklade till Riccardo:) Vi gör typ inte så mkt, puss & kram<3

Mini golf

Heej nu e Emma & Adam här...vi ska typ åka & spela minigolf nu:) sen när kmr hem käkar vi, sen sticker vi till Riccardo.






                                                          Ha det bra puss & kram♥

Sova med fiddelie <3

Heej så ni vet så e fiddelie alice asså hon vill heta det så, men hon vill att jag börja skriva det. Kanske lite kompliserat, men ni fattar nog efter ett tag, haha. Men iaf så ska alice sova här:)) Det blir nog inte så sent för alice ska upp tidigt imon & det ska jag med, för Emma & hennes lillebror kmr hit:) Hennes bror e med min bror & jag e Emma, haha kompliserat igen?
Vi har typ inte gjort så mkt idaag, vi har kollat micheal jackssons liv på tv:) från kl 2 till kl 6, haha no life. Sen gick vi en lång runda, typ i 2 timmar, det blir typ så när man bara går & snacka hela tiden. Nu ska vi nog snart gå & lägga oss, mina ögon e helt suddiga.



                                                                  Ha det bra puss & kram♥

skara dag 2

                                                                     Dag 2

Heej idag har vi vart inne på skarasommarland. Det var jätte kul där! Det fanns typ 3 världar:

•-         Vattenvärlden

•-         Racingvärlden

•-         Attraktionsvärlden

Det var jätte kul verkligen! VI åkte typ allt som vi fick åka, sen åkte vi inte heller fritt fall, den var 25 meter upp i luften sen åkte man rakt ner ( asså det var en vatten rutchbana )(stavas) Och sen ska vi åka fler saker imon. Vi åkte en jätte rolig bergodalbana(stavas) som hette tranan den var skit kul!


          


Sen var det en på vattenlandet som vi kallar toaletten, fast igentligen hette den space bowl den e jätte rolig. Man åker först i ett rör, sen kommer man ut  i typ en jätte stor toalett som man snurrar runt i, & sen typ ploppar man ut i en annan bassäng under.



Vågpoolen: Det fanns en pool som det kom jätte stora vågor ifrån typ varje halvtimme, den var också väldigt rolig!


Sen åkte vi flomoride som var jätte kul, när man kom ner skvätte det skit mkt vatten, haha.

                    

Det var en stor pool som hette sagopoolen, där var det massa olika saker som:

•-         Linbana som var typ 3 meter upp över vattnet som man sen hoppade i.

•-         sen fanns det också massa saker som man kunde hoppa ner ifrån och glida ner ifrån, väldigt kul:D


 Sen åkte vi mkt mer men kan inte berätta om allt:D Det var typ allt vi gjort idag:D Imon ska vi åka hem men vi hinner va där inne typ hela dan ändå. Puss & kram<3


Micheal jacksson

Heej idag ska jag va med Alice:)) Vi ska kolla på minnestunden för Micheal jacksson på tv. Det börjar kl 14.10 sen håller det på till midnatt.

NU sitter jag bara & väntar på att Aliice ska vakna, hon sover hur länge som helst.
MEn nu ska jag gå & fixa frukost, börjar bli lite hungrig nu.

                                                             
                                                            Ha det bra puss & kram<3

Mobiler

Heej idag när vi var på eurostop, så gick vi förbi nårgon mobilsak för jag skulle kolla om dom hade den nya samsung ultra tuch men det hade dom inte. så visade han mej en annan mobil som var tuch med. Men jag gillar sony ericsson, så nu kan jag inte bestämma mej. Men vad tycker ni?

Här e ultra tuch tror den finns i rosa/lila med.


Den andra bilden funkar inte det e lite dampat ibland men här kan ni kolla på den


http://www.samsung.com/se/consumer/detail/detail.do?group=mobilephonemp3&type=mobilephonemp3&subtype=mobilephones&model_cd=GT-S5600HAAXEE här e massa färger.


http://feed.ne.cision.com/wpyfs/00/00/00/00/00/0F/21/73/Samsung%20s5600%20lila.jpg här e bara den lila/rosa.

skriv vad ni tkr!


skara dag 1

                                                Dag 1

Heej:D idag har vi kommit fram haha. Vår stuga e rätt liten men det funkar:D Kampingen e mysig med mycket folk. Just nu kmr det en liten flicka springandes med bara rosa kläder och en rosa handuk på huvet haha intressan. Grannarna typ röker hela tiden, lite irriterande!

När vi kom fram idag så gick vi och köpte glass. Sen solade vi imed att det var så himla fint väder! Men sen gick solen imoln, så vi gick in och satte oss vid datan lite. Sen käkade vi. Efter en god middag gick jag och Nathalie upp i skogen och tog massa bilder:


Sen fortsatte jag & Nathalie och gå mot nått ljud som vi hörde. VI ville veta vad det var för nått ljud. När vi gått en liten bit så såg vi ett hus. När vi hade gått förbi huset, Så kollade vi bakåt och då såg vi att en hund kom ut där ifrån. Hunden såg ut som en hyena typ och stirrade på oss. Vi blev typ skit rädda så vi började springa, men sen kom vi på att det kanske inte e så smart, för då kanske hunden springer efter. Så vi gick istället väldigt snabbt. Hunden stannade utanför huset. Så vi kunde inte gå tillbaks. VI svängde in nån stans och väntade ett litet tag, men sen gick vi ut för att kolla om han låg kvar och det gjorde han. Imed att det var så varmt så hade vi bara BH & trosor på oss så kunde vi inte gå längre för då skulkle vi kommit in i typ en stad, så vi fick vänta. Sen kom det massa hästar, & då var det ett tarv vi hade hört ljudet ifrån.  Så vi gömde oss lite. Vi försökte att hitta en annan väg ut, men vi hittade ingen. Så vi kunde inte gå tillbaks, För hunden låg fortfarande kvar. Men sen hittade vi en väg i skogen, Eller det var ingen väg för vi gick typ bland brännässlor och en massa skit, men vi gick där ändå, annars skulle vi nog aldrig komma hem. När vi kom ut från skogen så kom vi precis vid huset, så vi började springa så fort som vi kunde. När vi sprungit en liten bit så stannade vi för att kolla om hunden var där, men det var han inte, så vi gick istället. Sen när vi kom hem igen så skulle vi gå och spela minigolf. När vi kom upp till minigolfen var det jätte mycket folk, så vi fick vänta ett litet tag. Men det var mysigt. Det var en på minigolfbanan som typ grät hela tiden för att han tyckte att...

- det tog jätte lång tid.

- det var tråkigt.

- det var svårt & vidare.

Så han la sej mitt på ett hål och lipade, haha lite komiskt.

När vi gick hem där ifrån så var det några tjejer som stirrade på oss typ. Så jag & Nathalie gjorde djur-blicken mot dom, Haha. Men nu ska vi typ gå & lägga oss puss & kram<3


sims blogg

haha jag & Nathalie har gjort simsblogg för skojs skull. Jag har fixat designen på min nue haha det blev inte riktigt som jag hade tänkt mej, menmen kolla:)

                                                   http://worldofsims.blogg.se/

Jag ska fixa lite mer sen:)

050609

Heej idag har jag vatt ute & sprungit lite:) sen har jag absolut inte gjort någonting. Sitter med datan i knät & kollar tv. Ikväll ska jag dra ner till stranden med massa folk:)) Nu har det fina vädret iförsej försvunnit, men vi ska dit:)

ha det bra puss & kram<3

Stranden:)

Heej:) Mamma har precis väckt mej, för vi skulle ner till stranden. Våra gamla grannar(adams kompisar) ska dit också, vi har typ inte träffat dom på jätte länge. sen efter det ska vi nog cykla till after beachen i tylösand, sen när vi ska cykla hem så ska vi cykla ner nån stans & ta typ ett kvällsdopp:) men nu måste jag göra mej klar.



                                                                  Puss & kram

God morgon:))

God morgon:) nu har vi vaknat, jag vet inte riktigt när vi somnade. Nu typ gör vi inget.

ha det bra puss o kram<3

Tjejkväll:))

Heej nu e jag med Alice,alva & Nathalie. Vi har typ tjejkväll. Innan idag var vi på stranden, mysigtt:) Sen åkte jag hem packade mina saker, käkade o så, sen åkte jag till alva. Vi var där ett litet tag, sen stack vi till Nathalie vi gjorde typ inget för sen kom alice o hennes mamma med deras cab. Vi åkte typ runt lite hihi. Alice  typ älskar Michael Jackson & lyssnar sönder hans låtar.



       Hejdå puss & kram<3

Härligt väder hela veckan:)

Heej:) har ännu inte fått bilderna av Nathalie. Det har vatt underbart väder hela veckan & jag har tillbringat hela veckan på stranden elr i sophies pool:) idaag ska jag va med Alice, Alva & Nathalie:) vi ska nog ner te stranden. Imorse kollade jag på våra bästa år de e så jävla bra det tkr jag ni ska kolla på varje vardag kl 10.30. men nu ska jag gå och göra mej klar:) ha det bra puss o kram<3

 

RSS 2.0